Verrassend nieuws

De Zo104 redactie heeft de man met de grootste platenkast van Gilze weten vast te leggen voor de eerste editie op 23 februari aanstaande. Komen kijken en luisteren naar een reportage over Jan’s platenkast met interessante muziek en achtergrond nieuws!

Jan's Platenkast

De grootste platenkast van Gilze

2 thoughts on “Verrassend nieuws

  1. marian Donkers schreef:

    Met veel plezier jullie artikel gelezen in het weekblad Gilze en Rijen.
    Een prachtig initiatief van een club enthousiaste mensen die er veel tijd en energie in steken om dit tot een succes te maken voor de Gilze gemeenschap! Ik lees in het artikel dat jullie “mikken”op een grote opkomst van jong volwassenen. Moet ik hier uit opmaken dat ik als 60+ -er minder welkom ben? Als jullie de komst van de wat oudere inwoners van Gilze ook op prijs stellen is dit misschien een aandachtspunt in de verdere publicaties? Verder alle lof hoor!

    • zo104 schreef:

      Wij richten ons niet op een leeftijdsgroep. We maken een fris, dynamisch programma voor ‘jonge’ geesten wat geschikt is vanaf de leeftijdsgroep 16+. Dus iedereen is welkom!

Reacties zijn gesloten.