Zo104 programma 23 februari 15.00 uur

Zo104 start op 23 feb. om 15.00 uur en voor maar tweeënhalve euro heb je een comfortabel stoel in de mooiste zaal van Brabant (De Schakel in Gilze). De eerste editie start met een sterk progamma. Jochem de Vet is er, een jong creatief talent uit Gilze die op het gebied van film en muziek zijn naam aan het vestigen is. Muziek komt van de plaatselijke blue grass band Death Rabbit & the Fortunate Foxes.  De column horen we van Jan de Jong, bekend van zijn wekelijkse column in BNDeStem. De superaanbieding komt van Joan en Kiske Hapers. Ze nemen het tegen elkaar op in het in de Gilse-Quiz. Vader en zoon runnen allebei een supermarkt, de een in Gilze en de ander in Rijen. Genoeg voor een spannende en vooral hilarische wedstrijd. En er is nog veel meer… De hoofdgast houden we nog even geheim. Tot Zo!

Death Rabbit & the Fortunate Foxes

Death Rabbit & the Fortunate Foxes zijn te horen en zien op 23 feb.