Joris van de kerkhof, hoofdgast bij Zo104 op 23 februari

Tijdens de eerste editie op 23 februari in De Schakel in Gilze is Joris van de Kerkhof(46) de hoofdgast. Wie wel eens naar radio 1 luistert, herkent hem zeker. Joris maakt al meer dan 10 jaar opmerkelijk rapportages voor Radio 1. Geboren in Goirle, opgegroeid in Tilburg en nu al weer jaren woonachtig in de mooie binnenstad van Den Bosch. Hij is winnaar van de Fanlog Award, voor de allermooiste ‘radio’ van het jaar.
Als er ergens nieuws is, dan is hij erbij. Joris maakte indruk met zijn aangrijpende verslagen na de tsunami in Sri Lanka, de aardbevingen op Java en de revolutie in Cairo, om er maar een paar te noemen. Er is ook klein nieuws. Zoals eind januari in het Groningse Noordlaren, waar ze er weer in geslaagd waren om als eerste, een natuurijsbaan wedstrijd te houden. Altijd zorgt Joris voor een reportage met passie, waar de geïnterviewde zijn of haar verhaal kwijt kan. “Ik wil laten horen, voelen en ruiken wat er aan de hand is.” Meer over van de Kerkhof op http://www.radiovisie.eu/be/nieuws.rvsp?art=00082466

JorisvandeKerkhof

Joris van de Kerkhof VRT-correspondent wint Nederlandse award

Op de eerste editie van Zo104 zit Joris van de Kerkhof op de rode sofa voor een uitvoerig gesprek met anchorwoman Marjolein Cornelissen en side kick Caroline Huetink. Kaarten voor het bijwonen van een spraakmakende zondagmiddag kosten slechts € 2,50 en zijn te bestellen via www.schakel-gilze.nl .
Tot Zo!