Sterk programma op zondag 23 februari!

Op 23 februari om 15.00 uur gaat Zo104 van start. Het thema is ‘Creatief’ en binnen dit onderwerp komen tal van spraakmakende gasten voorbij. Muziek zal live gebracht worden door Death Rabbit & Fortunated Foxes.
Marjolein Cornelissen presenteert de spraakmakende zondagmiddag en wordt bijgestaan door Caroline Huetink. Als eerste neemt Jochem De Vet plaats op onze rode bank en neemt je mee in de wereld van film.
De Spraakmakers zijn op pad geweest en tonen de videoreportage. Want met de gewijzigde route van de Gilse optocht zit vol vragen.
In de Gilse-Quiz staan Joan Hapers (C1000, Gilze) en Kiske Hapers (Jumbo, Rijen) tegenover elkaar en strijden voor een toppositie in het algemeen klassement.
Tijdens het bitterbalmoment kun je genieten van de live band waarna de hoofdgast aansluit. Joris van de Kerkhof is o.a. radioman en schrijver dus volop vragen van Marjolein en Cariline.
Rond de klok van vier uur is het tijd voor Jan’s Platenkast. Ons camerateam registreerde Jan te midden van zijn grote platencollectie vol bijzonderheden.
Tegen half vijf gaat de spot aan voor  Jan de Jong en hij laat je genieten van een live column.
Hekkensluiter in voor het team van Plas ’t Uit gespecialiseerd in korte snelle humor waarna je wordt uitgenodigd in de foyer van de Schakel.
Kaarten kun je kopen aan de deur maar wil je zeker zijn van een plekje koop dan nu al je kaarten via www.schakel-gilze.nl. Voor € 2,50 kun je genieten van een spraakmakende zondagmiddag.
Mis niets en volg Zo104 op: https://www.facebook.com/zo.honderdenvier