Fijn applaus mooie recentie

Het Zo104 team was aangenaam verrast door jullie opkomst op 23 februari. Ondanks de vele vragen vooraf ‘wat is Zo104 nu eigenlijk’ ging bijna iedereen met een glimlach op het gezicht de zaal uit om nog een drankje te doen aan de Schakel-bar. Dit doet ons veel goed en geeft energie om de volgende shows te maken. Na de evaluatie hebben we besloten om ons team aan te vullen met mensen die video kunnen monteren en schieten. Weet je iemand of kun je het zelf, mail ons dan redactie@zo104.com.

24 feb 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s