Muziek van Rob van den Biggelaar

Op 23 maart is Rob van den Biggelaar je muzikale gastheer. Rob:”Vanaf mijn 17e begon mijn muzikale carrière als zanger en heb sinsdien diverse cursusssen en masterclasses gevolgd o.a. aan de Academy of Contemporary Music in Londen (Engeland) en de Fontys Rockacademie in Tilburg. In juni 2010 ben ik geslaagd als Bachelor of Music aan het conservatorium, met als hoofdvak zang en bijvak piano. Lessen werden gevolgd bij o.a. Kristina Fuchs, Connie de Jongh, Jeroen Manuhutu. Om helemaal up-to-date te blijven, volg ik frequent verschillende cursussen in o.a. CVT, EVTS, Berklee Music en Pahn. Zodoende leer ik vanuit verschillende invalshoeken wat actueel is binnen mijn vakgebied. ” Maak kennis met van den Biggelaar op: http://www.robvandenbiggelaar.nl/Introductie.htm

Rob van den Biggelaar

Singer/songwriter uit Breda