Muziek van Rob van den Biggelaar

Op 23 maart is Rob van den Biggelaar je muzikale gastheer. Rob:”Vanaf mijn 17e begon mijn muzikale carrière als zanger en heb sinsdien diverse cursusssen en masterclasses gevolgd o.a. aan de Academy of Contemporary Music in Londen (Engeland) en de Fontys Rockacademie in Tilburg. In juni 2010 ben ik geslaagd als Bachelor of Music aan het conservatorium, met als hoofdvak zang en bijvak piano. Lessen werden gevolgd bij o.a. Kristina Fuchs, Connie de Jongh, Jeroen Manuhutu. Om helemaal up-to-date te blijven, volg ik frequent verschillende cursussen in o.a. CVT, EVTS, Berklee Music en Pahn. Zodoende leer ik vanuit verschillende invalshoeken wat actueel is binnen mijn vakgebied. ” Maak kennis met van den Biggelaar op: http://www.robvandenbiggelaar.nl/Introductie.htm

Rob van den Biggelaar

Singer/songwriter uit Breda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s