Jan Pijpers, een man met een groot wielerhart

De Spraakmakers van Zo104 gingen op pad met Jan Pijpers die al vanaf 1977 wielerwedstrijden organiseert. Jan is een man met een groot wielerhart. Geen opsmuk of commercie maar mensen bij elkaar brengen voor een wielerwedstrijd met daarna de Brabantse derde helft. Want gezelligheid is belangrijk. Met zijn witte caravan gaat hij op pad en wij volgen. Was je er op zondag 23 maart niet bij of wil je het nog een keer zien dan kun je hier het resultaat zien van de makers van spraak, de Spraakmakers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s