Opwarmen voor het tweede seizoen Zo104

Na de zomer start Zo104 met haar tweede seizoen. Wij gebruiken de zomerperiode om inspiratie op te doen en het Zo104-team werkt tevens aan de voorbereiding van de komende shows en zijn op zoek naar talentvolle Brabanders en personen met een spraakmakend verhaal, hobby of beroep. Want we willen jullie wederom verrassen met een spraakmakende zondagmiddag in de theaterzaal van de Schakel in Gilze. Het recept blijft het zelfde de gasten en onderwerpen zijn nieuw. We ontvangen u graag op 19 oktober 2014, 30 november 2014, 1 februari 2015 en 29 maart 2015. Tot Zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s