Op 19 oktober start Zo104 met Sundaze

De eerste editie van Zo104 in seizoen 2014-2015 zal op zondag 19 oktober om 14.30 uur opgestart worden door de Amsterdamse funk-rock band. Kaarten zijn te koop via het ticketsysteem van de Schakel – CCRG. Voor slechts 3,50 kun je genieten van een dynamische show inclusief Sundaze.

Sundaze bestaat uit slechts drie muziekanten en staan bekend om hun rauwe en zeer energieke live performance en omvat een breed scala aan innovatieve geluiden. De band bestaat uit Ümit Kiliç op zang / gitaar, Tom Ruys op bas en Rutger Genser op drums. Sundaze vermengt strakke funky ritmes met catchy pop-rock melodieën, oude blues, soul, reggae en jazz-vibes. Deze enorm wisselende smeltkroes is toegankelijk voor een zeer breed publiek .
Sundaze uit Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s