Zo104 staat in de startblokken

De start van een nieuw seizoen is best spannend. Weet het publiek de weg nog te vinden naar de zaal van de Schakel? Daarom trokken we er opuit met de promotour. Dankzij de brandweerjongens uit onze gemeente beschikten we over een mooie rode wagen en Walther zorgde voor passende Zo104 muziek, helemaal top. De bezoekers van de EmTe kregen een Zo104 bierviltje aangeboden met op de achterzijde alle Zo104 data. ‘Onze ‘Marjolein trok er opuit om dit brandje te blussen. Ook bij de Gilse cafés hebben we bierviltjes gedropt dus misschien kom je ons daar tegen. Maar het liefst zien we jullie op de zondagmiddag van 19 oktober, we hebben een prachtig programma klaarstaan en al (bijna) 200 kaartjes in de voorverkoop verkocht. We hebben er veel zin in! Tot Zo, tot Zo104.

Promotour Zo104