Sundaze groot succes bij Zo104

Op 19 oktober hebben we kunnen genieten van Sundaze, drie jonge mannen uit Amsterdam met een grote passie voor muziek. Geïnspireerd door hun grote helden schrijven ze ook eigen nummer. Bij Zo104 mochten ze losgaan. Funky bass, catchy gitaarriffs en strakke drums.  Muziek met een grote rode peper. Na afloop heeft Sundaze gebruikgemaakt om het publiek te ontmoeten, onze gastvrijheid te ontdekken en natuurlijk de eigen CD te promoten. Ondertussen konden ze genieten van ons ‘eigen’ bier Spraak getapt door de Spraakmakers zelf. Wat wil je nog meer? Sundaze bedankt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s