Stranded7 op 30 november live bij Zo104

De viermansband Stranded7 hebben een aardige reputatie opgebouwd binnen de ‘ruige’ muziek. Hier ligt ook de passie van Stranded 7 en dit heeft het viertal in 2012 omgezet in het album ‘S7’. Zanger/gitarist Kees Lieshout stuurt de band tijdens de nummers met zijn indrukwekkende stem. Speciaal voor de Zo104 talkshow komt Stranded 7 met een uniek unplugged mini concert. Dit toont aan dat Stranded7 muzikale uitdagingen niet uit de weg gaan en over de nodige durf beschikken. Op zondagmiddag zal om 14.30 uur Stranded7 aftikken voor hun muzikale reis.

Band Stranded 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s