Stap in de Zo104 trein op 30 november

Als de Verse Helden het podium hebben schoongeveegd mag het Zo104 team direct aan de slag met de voorbereiding van de talkshow. Op zondag 30 november nemen we je mee op een reis. Reizen doen vaak zoals van wonen naar werk of hobby en soms weg en reizen in de tijd met het ophalen van herinneringen.
Onze gastenlijst is compleet en ook nu weer is die spraakmakend. Wil je de reis samen met ons maken koop dan nu je kaartje en stap om 14.30 uur in onze ZO104 trein. We laten je onderweg genieten van live muziek, Stranded7 speelt een speciaal unpugged miniconcert en we hebben leuke gasten met een boeiend verhaal. Je mag meespelen tijdens de Gilse Quiz, achteroverleunen bij de Spraakmakers, genieten tijdens Jan’s Platenkast en lachen bij de ZoZoo inzendingen. De conducteur komt  langs met wat lekkers.
De Zo104 intercitytrein maakt geen tussenstops dus bereid je voor op de reis. We remmen alleen af voor het eindstation: de foyer van de Schakel voor de afterparty. Zo104, je moet het gezien hebben! Tot zo, tot zondag 30 november.

Reis van 30 november 2014