Annemiek en Hans lopen zich warm voor de Gilse Quiz

De Gilse Quiz van Zo104 staat op 30 november in het teken van reizen en transport. Annemiek Boemaars staat tegenover Hans Remijsen en gaan allebei voor de Zo104 trofee. De twee kandidaten zijn aan elkaar gewaagd, Annemiek staat al jaren haar mannetje achter het stuur van de vrachtwagen en winnen zit in haar bloed. Hans groeide op tussen de vrachtwagens van Truckservice Remijsen en leerde al vroeg dat niets onmogelijk is. Ben je benieuwd welke vragen Annemiek en Hans op hun bordje krijgen of wil je zelf kijken of je het beter weet? Kom dan op zondagmiddag 30 november naar de Z014 show. Buiten de Gilse Quiz zit het programma vol met leuke en spraakmakende gasten, filmpjes en muziek. Voor € 3,50 heb je al een entreekaartje op: http://www.ccgr.nl/theater-film-en-evenementen/

Annemiek en Hans in de Gilse Quiz van Zo104

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s