Trackless op zondag 1 feb. bij Zo104

Trackless 1 feb bij Zo104
Trackless is een Folkpop-band met een rauw randje, of een Pop-rock-band met een soft touch of een Singer-songwriters met band. Het publiek mag het zeggen. De combinatie van Trackless is bijzonder: geen leadzanger of leadzangeres naar allebei! Dit zorgt voor een uniek samenspel en geeft de band uit Breda een extra dimensie en mogelijkheden. Trackless zoekt naar eenvoud en verteld zijn verhaal op een directe manier. De zelfgeschreven nummers zijn puur en ongepolijst. Trackless heeft duidelijk zijn eigen muzikale weg gevonden maar is zeker niet bang voor uitstapjes. Het geluid van is direct herkenbaar en staat garant voor een geweldige sfeer.

Trackless is opgericht in 1999 door Marinke Paulussen (zang, melodica) en Luuk Paulussen (zang, gitaar, mondharmonica). Vanaf jongs af aan zijn zus en broer Marinke en Luuk geboeid door muziek en vooral in het schrijven van eigen repertoire. Na het schrijven van een aantal akoestische nummers besloten ze de sprong te wagen en een band te vormen.
Nu worden Marinke en Luuk worden bijgestaan door een hechte groep van bandleden: Arnold Overgaauw (drums), Djuri Boot (gitaar), Marcel de Freytas (keyboards) en Patrick van der Linden (bas). Volg Trackless op Facebook.

Zondagmiddag 1 februari 2015 staat Trackless op het podium bij Zo104, aanvang 14.30 uur. Koop je kaartje nu al want Zo104 staat garant voor een uitverkochte zaal.