Succesvol inspiratieproject

We hadden geen enkel idee of de spraakmakende zondagmiddag, die we de naam Zo104 gaven, succesvol zou worden. We waren verrast door de eerste volle zaal bij aflevering 1. Tijdens het bedenken van het concept zijn we uitgegaan van ons zelf, wat zouden wij leuk vinden op een zondagmiddag in november. Nu blijkt dat wat een groep fanatieke vrijwilligers leuk vinden om te organiseren in hun vrije tijd ook een grote groep mensen uit Gilze en omgeving aanspreekt. Zo104 borrelt volop van de plannen om kruisbestuivingen aan te gaan, want Gilze en omgeving barst van het talent. Laten we hopen dat Zo104 een inspiratiebron kan zijn voor andere initiatieven in Gilze en omgeving. BN De Stem heeft Zo104 al opgemerkt. Publicaties die we dankbaar gebruiken om verrassende gasten te werven voor op onze rode Zo104 sofa. Want tijdens redactievergaderingen grappen we wel eens: we stoppen niet voordat Linda de Mol op de bank zit!

Gilze loopt uit voor middag Zo104

BN DeStem van vrijdag 6-2-2015

One thought on “Succesvol inspiratieproject

  1. Frans Adriaanse schreef:

    Zeer mooi artikel, leuk dat er ook een collega zondagmiddag café in genoemd is. Je zou zo weer zin krijgen in de volgende Zo104,

Reacties zijn gesloten.