Zo104 al in de stemming voor de show van 29 maart

Carnaval 2015 is afgesloten en sommige van ons zijn nog op zoek naar hun stem. Carnaval, het  feest van ‘muziek ontmoet humor’. Op zondag 29 maart 2015 zijn muziek en humor ook de ingrediënten van de show. Met muziek als thema en voor de humor zorgen onze Spraakmakers die hun muzikaal talent gaan ontdekken…  of toch niet?! Kom kijken en je weet het. We brengen een vol programma met lokaal en internationaal muziektalent, van professionals tot beginnende muzikanten, van muziek bouwers tot muziek schrijvers. Wij zijn nu al in een opperbeste stemming. Tot zo, tot Zo104 op 29 maart.

Linda McCluskey Paintings

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s