Gitaarbouwer/ontwerper Peter Herwegh uit Hulten bij Zo104

Op zondag 29 maart is Muziek het thema bij Zo104 en brengen we weer spraakmakende gasten. Deze keer hebben we lokaal talent uit Hulten op onze rode bank, Peter Herwegh van Qguitars. Peter heeft een grote passie voor gitaren en timmert nu wereldwijd hard aan de weg met zijn eigen elektrische gitarenmerk ‘Brandin’. Daarnaast heeft Peter ook nog andere custom-made merken in zijn assortiment. Wat begonnen is als een verzamelpassie voor Valley Arts gitaren is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste customized gitaren shops voor het high-end segment in Nederland en ver daarbuiten. Bekende muzikanten als Jan Akkerman behoren inmiddels al tot zijn ambassadeurs. Koop online je ticket en kom luisteren naar het boeiend verhaal van Peter Herwegh. Tot zo, tot Zo104.

Qguitars

Jan Akkerman op bezoek bij Qguitars in Hulten.