Cesar Zuiderwijk gast bij Zo104 op 29 maart 2015

Cesar ZuiderwijkElf jaar is Cesar Zuiderwijk als hij start met gitaar spelen maar twee jaar later stapt hij over naar drums. Hij belandt in bandjes als The Ladybirds, Hu And The Hilltops en Livin’ Blues. In 1970 komt de vraag van de Golden Earring om Sieb Warner te vervangen. Cesar en de Earring blijkt een perfecte match. Bij de Earring worden zijn drumsolo’s een steeds groter spektakel. Zo groeit hij uit tot een drum icoon. Cesar heeft aan de wieg gestaan van de Nederlandse popmuziek van blues tot nederpop.
Cesar is buiten de band ook erg actief met eigen projecten. Zo opende Cesar de muziekwinkel Rock Palace samen met Rinus Gerritsen en als muziekdocent is hij betrokken bij War Child. In 2007 ontving Cesar Zuiderwijk de cultuurprijs van Den Haag. Ook tourde Cesar met eigen programma’s als:  Labyrinth, Alle Gekheid Met Een Stokje, Slagdroom en Drummoires.  Op de zondagmiddag 29 maart 2015 is deze legende te gast bij Zo104 en mag hij plaats nemen op onze rode sofa. Tot zo, tot Zo104.

One thought on “Cesar Zuiderwijk gast bij Zo104 op 29 maart 2015

  1. Marielle van Engelen schreef:

    Jammer dat het uitverkocht is. Dochter Marit drumt bij Mark Eeftens, een drumvriend van Cesar Zuiderwijk, en had er graag bij willen zijn.
    Is er nog een mogelijkheid dat er kaarten vrijkomen?

Reacties zijn gesloten.