Jeroen en Jorn in de Gilse Quiz op 29 maart

Voor de Gilse Quiz heeft Zo104 twee DJ’s weten te strikken. Jeroen Denissen (Gilze)  en Jorn Gerrits (Hulten). Jeroen (eigenaar van JD Productions) kennen we van Nightlight Drive-in Shows waar hij de draaitafels bestiert. Zijn opponent Jorn is werkzaam bij Gotcha Group en heeft iedere dag te maken met licht en geluid, ook staat hij regelmatig zelf achter de draaitafels. Nu zoekt Jorn de sneeuw op om zich goed voor te bereiden op de Quiz en heeft Jeroen extra lang carnaval gevierd bij de Hooikar om een sterke quiz te kunnen neerzetten. Beide heren zijn goed thuis in de popmuziek maar hoeveel vragen kunnen ze juist beantwoorden? We gaan het zien op zondag 29 maart. Aanvang 14.30 uur. Bekijk hier de line-up van de compleet uitverkochte  Zo104 show van 29 maart.
Candidaten Gilse Quiz 29mrt 2015