Gaan de Spraakmakers de muziek in?

De Spraakmakers van Zo104 zijn druk aan de slag voor zondag 29 maart. Persten ze op 1 februari nog het laatste restje vla uit een pak, nu hebben de heren het haar laten groeien en de rockboots aangetrokken. Ondanks de grote mistwolk die de Spraakmakers hebben opgeworpen heeft de redactie van Zo104 toch een aantal details weten te achterhalen. Zo denken we dat het drietal serieuze plannen heeft om een muziekcarrière te starten. Ook weten we dat ze ideeën groot aanvliegen, dus wij verwachten geen palingsound. Daarnaast zijn de heren op zondag 15 maart gesignaleerd bij een concertzaal, hieruit maken we op dat ze voorbereidingen treffen voor een eigen concert. Wat onduidelijk blijft is of ze daadwerkelijk met eigen materiaal komen. De lange telefoon gespreken met Frans Bauer zien we als een slimme zet om de fans op het verkeerde been te zetten. Zondag 29 maart kun je tijdens de 6de editie van de Zo104 show zien wat roddel en waarheid is. Tot zo, tot Zo104.
De Spraakmakers van Zo104