Dit ga je zien in de compleet uitverkochte Zo104 show van 29 maart

De zesde show van Zo104 (thema muziek) gaat misschien wel de boeken in als de snelst uitverkochte editie. Veel trouwe fans viste deze keer achter het net, evenals de grote aanhang van de band Middle Of Nowhere. Want voor al onze Zo104 gasten hebben we maar een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Het volledige college van B&W heeft wel op tijd de kaartjes online aangeschaft en zijn a.s. zondag in de zaal. Ook trakteren ze ons op de bitterbal. Er zijn Zo104 fans zonder kaartje die na de show wel naar onze after-party komen!
Nog een kleine week voor aanvang van de show, de week  waarin het Zo104 team de eindspurt doet. Vooral veel videomateriaal wordt de laatste week pas gesneden en afgewerkt. Ook aan de interviews wordt druk gesleuteld. Wij en onze gasten hebben er veel zin in. Voor de band Middle Of Nowhere is het hun vuurdoop, voor Cesar Zuiderwijk bijna routine. Peter Herwegh van Qguitars moet nog kiezen welke gitaren hij zal meenemen. Wij zijn erg benieuwd naar de ‘Jan Akkerman gitaar’! Ondertussen zijn de Gilse Quiz kandidaten Jeroen Denissenen  en Jorn Gerrits aan het blokken op top-40 vragen en Bart Nijssen (Rock Tribune Magazine) loopt zich warm voor zijn column. De Spraakmakers hebben de filmdag erop zitten en barsten van de energie voor de show. Jan Broers komt in zijn platenkast met iets bijzonders. Zo alles bij elkaar een spraakmakend groepje gasten en een leuk thema. Leg je kaartje alvast klaar en mocht je onverwacht verhinderd zijn, geef dan je kaartje aan een andere Zo104 fan. Tot zo, tot Zo104!

Middle Of Nowhere

Middle Of Nowhere (Dongen) op 29 maart bij Zo104