22 April open repetitie popworkshop Adjan Emmen

Op 29 maart stond Middle Of Nowher voor het eerst op het podium bij Zo104. Deze kersverse helden uit de popworkshop van Adjan Emmen zette een strakke sessie neer. Slechts en half jaar geleden hebben deze talenten elkaar ontmoet. Elke woensdag zijn er in de Boodschap in Rijen twee popworkshops voor 21 plussers. Onder begeleiding van gitarist Adjan wordt er een jaar lang gewerkt aan bekende popsongs.
Wil je weten hoe deze popworkshop werkt? Kom dan op woensdagavond 22 april naar openbare repetitie de Boodschap (Nassaulaan 62-64 Rijen). Tussen 20.30 en 22.30 uur ben je van harte welkom te luisteren en kijken hoe het daar aan toe gaat. Meld je vooraf even aan de bar en kom vrijblijvend binnenwandelen.
Meedoen aan de popworkshop kan ook. In het nieuwe schooljaar starten de nieuwe workshops weer. Adjan zoekt hiervoor nog drummers, (bas-)gitaristen, zanger(s)essen en toetsenisten. Meer op: www.deboodschap.nl of: www.adjanemmen.nl

Middle Of Nowher uit de popworkshop van Adjan Emmen bij Zo104 op het grote podium.

Middle Of Nowher uit de popworkshop van Adjan Emmen bij Zo104 op het grote podium.