Zo104 heeft de stoute schoenen aangetrokken en zit in de finale

Stoute schoenen

Zo104 is finalist Brabantse Dorpen Derby

De provincie Noord Brabant schrijft ieder jaar een wedstrijd uit. De Brabantse Dorpen Derby. Dit omdat bijna de helft van alle Brabanders in een dorp of kern woont met minder dan 15.000 inwoners. Onze provincie vindt een goede leefbaarheid in deze dorpen, kernen en buitengebieden erg belangrijk. Aandacht voor de leefbaarheid is daarom het centrale thema van de Dorpen Derby.
Dit jaar met het thema ‘cultuur’ hebben wij, de vrijwilligers van Zo104, de stoute schoenen aangetrokken en ons ingeschreven. We waren al blij verrast dat we in een kennismakingsgesprek zelf tekst en uitleg mochten geven als aanvulling op het lange inschrijfformulier.
Ook zagen we de sterke competitie die zich ook heeft ingeschreven, maar wie niet waagt wie niet wint.
BDD: “Tussen de ingediende projecten zaten veel mooie, vernieuwende, creatieve ideeën die de betreffende dorpen zeker rijker maken. We hopen dat ook iedereen, die de finale niet heeft gehaald, verder gaat met zijn idee. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het goed toeven blijft in onze dorpen!”
Vandaag hebben we het bericht ontvangen dat we bij de 9 finalisten van de Brabantse Dorpen Derby zitten! De vrijwilligers van Zo104 zijn hier erg blij mee en hebben veel zin om een prachtige aanloop te nemen naar de finale op 12 december. De juiste schoenen hebben we al aan 🙂

Meer op: www.brabant.nl/actueel/nieuws/2015/april/finalisten-brabantse-dorpen-derby-bekend.aspx
e
n: www.brabant.nl/subsites/dorpen-derby/finalisten.aspx