Straatinterviews op 25 mei door Omroep Brabant tijdens het Mollebosfist

Zo104 finalist BDD 2015

Kom jij bij Omroep Brabant?

Gilze is finalist in de Brabantse-Dorpen-Derby-2015 (BDD). Dit omdat Zo104 zijn stoute schoenen heeft aangetrokken en zijn Zo104 show heeft ingezonden bij de BDD die de provincie Noord-Brabant ieder jaar organiseert. Met het thema ‘cultuur’ vonden we dit wel een passende uitdaging.
Kick-off Brabants Dorpen Derby 2015
De BDD heeft als doel de leefbaarheid te verbeteren in dorpen als Gilze. Dus ondanks dat Zo104 zich heeft ingeschreven is héél Gilze in de race naar de top 3. Omroep Brabant volgt de BDD met een serie leuke programma’s en iedereen mag daarin zijn stem uitbrengen op zijn of haar favoriete dorp.
Op zaterdag 30 mei is de kick-off van de BDD en daarvoor maakt Omroep Brabant een eerste promotiefilm van Gilze, een van de 9 finalisten. Hierin kan heel Gilze zich presenteren. Om als TV-kijker een indruk te krijgen van Gilze en haar cultuur is het Mollebosfist een prachtig passend evenement als decor. Vooral maandag 25 mei als hele families uitlopen tijdens de afsluiting.
Filmopnames op 2de Pinksterdag in Gilze
Dus je mag op maandagmiddag 25 mei een camera verwachten van Omroep Brabant en wie weet zit jij met een straatinterview in het programma! Ook zijn wij, de vrijwilligers van Zo104, erbij met een kleine verrassing. Ben je fan van Gilze (of Zo104) en op weg naar het Mollebosfist laat dan weten wat je vindt van Gilze jouw dorp.
Wat wil Zo104?
In Gilze is er veel te doen op cultureel gebied en dit wordt vaak georganiseerd door groepen talentvolle vrijwilligers. Zo104 wil graag deze cultuur in Gilze op de kaart zetten en zo verbindingen leggen tussen mensen en groepen van alle leeftijden. Want Gilze barst van het talent, dat zien we elke keer als we een Zo104 show samenstellen. We hopen dat zo talent groepen vrijwilligers ontdekken en omgekeerd. Ook willen we heel Brabant laten weten dat een bezoekje aan Gilze ‘kei gezellig is’. En stiekem dromen we voorzichtig van een top-3 positie in de BDD waarbij jij Gilze straks kunt helpen met je stem. Volg ons op Facebook.com/zo.honderdenvier.
Tot zo, tot maandag 25 mei!