Eerste promofilm Gilze BDD

Tijdens het Mollebosfist was de eerste draaidag gepland van Zo104. De camera van Omroep Brabant, onder leiding van regisseur Toon den Engelse, was die zonnige dag in Gilze voor het maken van een korte promofilm die bij de kick-off van de Brabantse Dorpen Derby op zaterdag 30 mei getoond wordt om zo alle 9 finalisten te presenteren.
Het Mollebosfist is een prachtig moment om Gilze en zijn cultuur te promoten. Daarom sleepte Zo104 zijn rode bank van de Schakel maar het Mollebos voor interviews met Zo104 vrijwilligers en bezoekers van het Mollebosfist. Ook maken we daar veel fans. Na 30 mei kunnen alle fans van Gilze en/of Zo104 hun stem uitbrengen. Tot zo, tot Zo104.

Bij Zo104 op de rode bank

Promotiefilm tijdens het Mollebosfist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s