ZoMaar, de Zo104 zomerverrassing op zaterdagavond 18 juli

ZoMaar zomer editie van Zo104ZoMaar is een gezellig buitenevenement op een unieke locatie in Gilze. Aan de Alphenseweg ligt links van nummer 18 een oude schuur met daar omheen een weilandje. Dit Gilse plekske is op zaterdagavond 18 juli vanaf 21.30 uur de ZoMaar locatie! En Zomaar is gratis. Een kleinschalig buitenevenement waar je als bezoeker zelf je eigen stoel meebrengt. Zelf je drankje en hapje bij je hebt. Voor jezelf en om te delen. Waar je ook je vrienden voor uitnodigt om te komen. En waar je met de fiets of te voet naar toe gaat en waar wij zorgen voor de rest. Dat is ZoMaar!
Een leuke manier om mensen te ontmoeten, te genieten van de zomeravond, muziek, verhalen en humor. ZoMaar heeft wel een toiletwagen maar geen tent of overkapping. Bij slecht weer gaat het dan ook niet door. Updates hoor je via deze site en www.facebook.com/zo.honderdenvier. Dus kijk voordat je met de fiets of te voet op weg gaat even naar de laatste berichten. Wil je toch met de auto komen? Bij de Hooikar mag je parkeren.

Welke gasten komt er op zaterdag 18 juli?
ZoMaar start om 21.30 uur en de Gilse band Death Rabbit & the fortunate foxes geven de aftrap. Ze brengen rootsmuziek in de breedste zin van het woord. Met traditionele invloeden uit de hillbilly, country, folk, gospel en blues wat worden gecombineerd met eigentijdse Americana muziek. Voor de mooie verhalen is Jan de Jong van de partij die net als Death Rabbit ook een bekende is van Zo104. Jan is buiten verhalenverteller ook leraar Nederlandse literatuur, liefhebber van poëzie en columnist voor dagblad BN DeStem.
Als afsluiter brengt  ZoMaar Javier Guzman. Deze Spaans-Nederlands stand-upcomedian, cabaretier en (stem)acteur is een echte duizendpoot en deed ook uitstapjes naar tv en film. De meeste zullen Javier kennen van zijn theatershows als Absurd verlicht (2014), Delirium II (2013) en Oorverdovend uit 2010.

Waarom ZoMaar?

ZoMaar is een idee van de vrijwilligers van Zo104 dat een jaar geleden kwam opborrelen. We zochten een vorm voor een laagdrempelig zomer editie waar iedereen welkom is. Ook voor mensen die niet zo gemakkelijk een theaterzaal binnen lopen. Een kleinschalig festival achtig event in de open lucht voor het hele gezin. Waar je zelf iets mag en kunt toevoegen omdat we geloven dat delen leuker is. We bedachten daarom een Zo104 show in Gils Going Dutch stijl die hierdoor de sfeer van een vriendenverjaardag heeft. Het kaartje is klaar, het kind geboren en ze heet ZoMaar!
Nu Gilze met Zo104 een van de 9 finalisten is van de Brabantse Dorpen Derby 2015 (BDD) paste dit idee perfect in de doelstelling die de Provincie Noord-Brabant heeft met de BDD. Van onze BDD coach Gerard Korthout hebben we geleerd dat je met een idee in het diepe moet durven springen. Nou, daar gaan we dan! Tot zo, tot ZoMaar op 18 juli, bij droog weer 🙂

Meedoen
Wil je meedoen met ZoMaar? Zo104 is op zoek naar mensen die een handje willen toesteken tijdens ZoMaar. Zoals bezoekers wegwijs maken op de locatie. Heb je hier zin in? Laat het ons weten via redactie@zo104.com.