Vacature lichttechniek bij Zo104

Zo104 zoek extra versterking! Wil jij ons helpen met licht-techniek tijdens onze vier Zo104 shows in de Schakel van Gilze? Leuk als je een opleiding in die richting doet of wil gaan doen. Of gewoon als je dit een uitdaging vindt. Interesse? Stuur een berichtje naar redactie@zo104.com. Vier maal per jaar (oktober – maart) organiseren we een Zo104-show op zondagmiddag. Steeds op zoek naar de spraakmakende factor. Opbouwen van licht en geluid start rond 10.00 uur. Een groep van 25 enthousiastelingen organiseert geheel belangeloos deze Zo104 shows en leggen de lat graag hoog. Ken je iemand die gek is op lichttechniek? Stuur dit bericht dan door.

Vacature lichttechniek Zo104

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s