Alles wat je moet weten over ZoMaar

ZoMaar (de zomer-editie van Zo104), wei open 21.00 uur, start band om 21.30 uur. Locatie: Alphenseweg links van nummer 18 bij de oude Vlaamse schuur.  Line-up: Death Rabbit & the fortunate foxes, Jan de Jong en Javier Guzman. Zelf zorg je voor een drankje, hapje en stoel. Open vuur of BBQ mag niet vanwege de vergunning. Entree gratis.

Offer aan de weergoden

Jij bent onderdeel van  ZoMaar.

Jij bent onderdeel van ZoMaar.

ZoMaar is een kleinschalig evenement in de openlucht. We branden dan ook al weken kaarsjes om de weergoden goed te stemmen  Bij slecht weer  kan het niet doorgaan. Donderdag 16 juli zal de beslissing vallen of de voorspelling van het weer goed genoeg is om ZoMaar te laten doorgaan. Je leest dit hier op onze website (zo104.com), Twitter (twitter.com/Zo104Gilze) of Facebook (Facebook.com/zo.honderdenvier).

Uitdaging
De BDD heeft Zo104 uitgedaagd een stapje verder te zetten dan zijn vier theatershows. Leefbaarheid van ons dorp en mensen verbinden zijn twee doelen in de BDD. De tip van de jury aan Gilze is: “bedenk hoe je het project écht van het dorp kunt maken, laat zien wat het project met de binding in het dorp doet en maak het duurzaam”. Het idee van een Zo104 zomer-editie past daar goed in. Want ZoMaar draait om delen en ontmoeten, waar het publiek een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Want buiten gezelligheid, muziek, verhalen en humor delen we ook onze drankjes, hapjes of stoel. Zo leren we elkaar nog beter kennen. Samen met jullie maken we dus ZoMaar.

Tijd om te delen, tijd voor ZoMaar

Rogier van Oosterhout

Film opname voor Omroep Brabant met Rogier van Oosterhout.

Tijdens ZoMaar op zaterdag 18 juli zijn jullie allemaal van harte welkom, maar ook de filmcrew van Omroep Brabant komt filmen samen met presentator Rogier van Oosterhout. Dit zal de eerste echte presentatie worden voor Gilze als in september de BDD strijd op TV van start gaat. We kunnen dan met elkaar laten zien hoe leuk het is in Gilze ons durp. Ook jouw bijdrage aan ZoMaar telt voor de BDD. Vanaf 19 september zijn de 9 finalisten te zien in een wekelijkse tv serie bij Omroep Brabant. Den Hout (Freemde Fogel Festival), Gilze (Zo104), Heeswijk-Dinther (Het VerhAal van Ctrl+Alt+Del), Heeze (Kunstsmullen), Nispen (Heerlijcke cultuur), Ravenstein ( Alles draait om de Nijverheid), Sint Agatha (Het voetveer verbindt (ons weer), Sterksel (@SterkselCity) en Stevensbeek (Samen Stevensbeek!). Vanaf dat moment kan er door jullie ook gestemd worden op de finalisten. En wij hopen dat dat Gilze is.

De ZoMaar Love Bucket
Tijdens ZoMaar kun je gratis genieten van alle gasten met familie en/of vrienden. Voor de vrijwilligers van Zo104 is dit buiten-event nieuw waar veel meer bij komt kijken als we dachten. We hebben nu ook nog meer respect voor de crew van het Mollebosfist en het Wielerweekend die dit al jaren doen. Als je ZoMaar voor herhaling vatbaar vindt kun je dit laten blijken door een (kleine) donatie in de ZoMaar Love Bucket die de vorm heeft van een oude melkbus.

Gek op afval
Buiten onze mooi line-up hebben we nog een (kleine) gast, Oscar! Hij is gek op afval. Dus heb je lege blikjes, flessen, zakjes en pakjes, geef ze aan Oscar die overal zijn vuilnisbakken heeft neergezet. Zelf zal Oscar niet te zien zijn want hij haat muziek, verhalen en humor. Maar van jullie rommel wordt hij gelukkig. Ook de EHBO zal blij zijn als, vooral het glaswerk, in de bak gaat. Tot zo, tot ZoMaar.

Wij hopen op goed weer en een gezellige opkomst. Tot zo, tot ZoMaar.