Jurybezoek op woensdag 2 september aan Gilze

Speciaal voor de jury van de BrabantseDorpenDerby en afgevaardigde van onze provincie heeft Zo104 een gezellige woonkamer ingericht op het podium van theaterzaal de Schakel Na koffie en een lekker Gils worstenbroodje hebben we de jury bijgepraat over Zo104. Het ontstaan, wat we sinds 2013 al hebben gedaan en ideeën waar we nu aan werken. De jury was erg benieuwd hoe we dit in Gilze hebben opgezet en of dit idee ook werkt in andere dorpen of steden. Tijdens deze kennismaking en discussie was het filmteam onder leiding van Rogier weer aanwezig. Een aantal juryleden proberen ruimte te maken in hun agenda om een van onze Zo104 shows te bezoeken. Zoals je weet is de eerste show op zondag 18 oktober. Start 14.30 uur met een leuke muziek.
Lees ook BN DeStem over Derby

BDD jurybezoek