Vanaf 19 sept. kun je stemmen op Gilze!

Nog even en dan start Omroep Brabant met een serie uitzendingen van de Brabantse -Dorpen-Derby 2015. Op zaterdagavond 19.00 uur is de eerste aflevering. Dit is extra leuk, want ook Gilze is een van de 9 deelnemers aan deze Dorpen-Derby. Ons dorp is met het project Zo104 genomineerd omdat de jury van de Provincie Noord Brabant dit en bijzonder initiatief vindt.
19 sep. Omroep BrabantNu Gilze zijn nominatie te pakken heeft doen we ons uiterste best om zo goed mogelijk te scoren. Zo pakten we de uitdaging van de Dorpen Derby jury op en hebben jullie getrakteerd op ZoMaar. Deze dorps picknick was dankzij de Gilse mensen en groot succes. Op de website Zo104.com zie je een mooi filmverslag van ZoMaar en ook in de uitzendingen van Omroep Brabant komt dit voorbij. De 20 Zo104 vrijwilligers krijgen bij al hun ideeën veel hulp en steun uit het dorp. Daar zijn we erg blij mee. Maar je kunt Gilze nog meer helpen. Vanaf zaterdag 19 september gaan de lijnen open voor te stemmen. Iedereen mag stemmen. Hoe meer stemmen een dorp binnen haalt, hoe groter de kans dat het op 12 december in de top 3 staat. Hoe mooi zou het zijn als Gilze met Zo104 een van die 3 toppers is! Net zoals wij zijn uitgedaagd door de Dorpen-Derby jury zo dagen wij jou uit om te stemmen op Gilze. Dus: stem op Gilze vanaf 19 september. Haal je vrienden ook over te stemmen en wie weet, hebben we op 12 december een groot feest! Op onze website Zo104.com of Facebook lees je hoe je kunt stemmen. Tot zo, tot in de top 3!

Spraakmakers Jumbo Gilze

Wil je weten waarom de Spraakmakers van Zo104 een vakantiebaantje hadden bij Jumbo Gilze? Kijk dan op 19 september om 19.00 uur naar Omroep Brabant.