Stem op Gilze jouw dorp!

Vanaf 19 september (tot 6 december) kun je stemmen op een van de 9 dorpen die mee doen aan de Brabantse Dorpen Derby. Ook Gilze doet mee. Wil jij Gilze in de top 3? Stem dan op Gilze, jouw dorp. Dat kan hier op de website van de Provincie Noord Brabant. Of/en via de Facebook pagina van de Dorpen Derby. Wij vinden het erg leuk als je familie, vrienden, kennissen of collega’s vertelt over de Dorpen Derby en Gilze die meedoet met Zo104. Laat weten op je Facebook pagina dat je hebt gestemd en daag vrienden uit. Want delen is leuker!

Stem op Gilze Zo104

Download deze afbeelding en plaats hem op je Facebook pagina.

Download deze afbeelding en plaats hem op je Facebook pagina

Bekijk hier de kickoff van de DorpenDerby 2015. http://www.omroepbrabant.nl/?epg/12807642/De+Brabantse+Dorpen+Derby,+de+kick+off.aspx