Tussenstand DorpenDerby week 39

De eerste tussenstand.

De eerste tussenstand.

Een wielrenner zou zeggen ‘Je piekt te vroeg’. Maar wij zijn vooral blij. Blij met de tussenstand in de Dorpen Derby van week 39. En met de steun uit Gilze en omstreken.
Gilze ons durp waar dus ook veel Zo104-fans wonen. Dat hadden jullie al laten zien bij ZoMaar en door in 1 dag alle kaartjes van de Zo104 show op 18 oktober uit het online ticketsysteem te trekken. In de ochtend startte de verkoop en nog voor het avondeten in de maag landde kwam de melding  ‘Uitverkocht’ op het scherm. Vele vonden daarom de hond in de pot. Sommigen melden zich spontaan aan om de bitterballen te serveren op zondag. Andere zijn driftig op zoek naar een tweedehands kaartje.
Dus dank je wel voor het stemmen. Maar let wel, dit is een tussenstand. Het stemmen gaat door tot 6 december. Een lange bergrit dus. Het zou een mooi Sinterklaascadeau zijn als we op 6 dec. nog een hoge notering hebben. En daar kun jij bij helpen. Laat vooral geen stemmen verloren gaan. Bij sommige stemmers is de e-mail bevestiging in de ‘ongewenste berichten map’ gekomen. Als de mail niet wordt opgemerkt gaat je stem verloren. En ‘das sunt’ zeggen ze in Gilze. Je stem is pas geldig als je op de link klik in deze bevestigingsmail. 2x klikken is pas gestemd!
Nog niet gestemd? Stem hier. http://www.brabant.nl/subsites/dorpen-derby/finalisten/gilze-zo104.aspx

Dorpen Derby finale op 12 december
Op zaterdag 12 december is er op Omroep Brabant  de grote finale van de Brabantse Dorpen Derby 2015. Deze door de provincie Noord Brabant uitgeschreven wedstrijd zal dan beslist worden. In dit spektakel zullen de 3 eind finalisten bekend gemaakt worden door de jury waarna iedereen weer opnieuw mag/moet stemmen. De drie finalisten starten dan met nul stemmen. De achterban en fans hebben in de Derby finale een grote inbreng.

8 Tips om stemmen voor Gilze binnen te halen:
1. Maak mensen enthousiast over Gilze met Zo104 in de Dorpen Derby.
2. Nodig familie, vrienden en collega’s uit te stemmen op Gilze.
3. Help mensen die het stemmen moeilijk vinden.
4. Bevestig je stem via het ontvangen e-mail bericht van de Dorpen Derby.
5. Gebruik je e-mail stemrecht én stem via je Facebook.
6. Laat op Facebook of Twitter weten dat je hebt gestemd en voeg stemlink toe.
7. Vertel over de grote finale op zaterdag 12 december.
8. Kijk met z’n alle naar de grote Derby finale

Volg Gilze in de Dorpen Derby op Omroep Brabant (26 sept. 3 okt. 31 okt. 21 nov. en 12 dec.) en ontdek wat we al gedaan hebben en de plannen waar we nu hard aan werken. Natuurlijk zorgen we ook voor een spraakmakende verrassing. Tot zo, tot snel 🙂