Jeroen van Gils in de Zo104 Column

Jeroen van Gils (geboren in Bavel) is een echte duizendpoot. Hij heeft een grote passie voor muziek en techniek. Is actief als Rock-DJ, drummer, tonpraoter, acteur en entertainer. Ook is Jeroen een ‘drumdokter’ en restaureert en repareert hij drumstellen. Jeroen kent Zo104 goed en hielp ons bij de show met Cesar Zuiderwijk. Jeroen stelde zijn drumstel ter beschikking, geheel volgens wens van Cesar. In de Zo104 column gaan we Jeroen van Gils van een andere kant  zien. We laten ons graag verrassen door zijn spraakmakend verhaal.

Jeroen van Gils

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s