Finale Dorpen Derby op 12 december

De kaartverkoop van de Zo104 show van 20 december gaat op maandag 16 november om 00.00 uur van start. Het thema is deze keer ‘Media’ en we hebben een spraakmakende line-up met gasten voor je klaar staan. Je kunt per transactie 2 kaarten kopen via http://www.ccgr.nl/agenda_theater_film_en_meer/

Kijk naar de finale van de Dorpen Derby

Maar nog vóór deze nieuwe Zo104-show staat er een andere belangrijke afspraak in onze agenda! De Brabantse Dorpen Derby 2015 finale op zaterdag 12 december.
Na een lange race tegen 8 sterke finalisten kan Gilze met Zo104 kans maken op een finaleplaats. Tijdens de live uitzending om 20.00 uur bij Omroep Brabant maakt de jury de 3 finalisten bekend. Dit is een optelsom van stemmen van de achterban, plus de stemmen van de vakjury.
Via SMS-stemmen kan de kijker van 20.45 tot 21.15 uur een winnaar kiezen.
Jij kunt Gilze dus, bij een top 3 positie, naar nummer 1 SMS-en!! Je mag onbeperkt SMS-en 😉

Dus kijk 12 december naar de live uitzending op Omroep Brabant vanaf 20.00 uur. Thuis met vrienden of met z’n allen op de gezellige Gilse Kerstmarkt bij The  Banner in de Nieuwstraat. Op een tv scherm is de Derby te volgen. Ondertussen kun je genieten van de markt en muziek. Het Zo104 team hoopt op jouw steun, net zoals je ons al steunde in de aanloop naar de finale.

Je bent welkom op de Gilse Derby Afterparty
Na afloop van de uitzending komt de Zo104 bus rond 24.00 uur aan bij The Banner om daar alle fans te bedanken voor de steun. Misschien wel als winnaar van de Dorpen Derby 2015 🙂 Je bent welkom op onze Derby afterparty. Tot zo, tot 12 december.