Finale DorpenDerby, ga mee en kom op TV!

Finale BDD 12 dec.

Zit je op 12 dec. ook in de DorpenDerby bus?

Op 12 december is het de finale van de Brabantse Dorpen Derby 2015 van Provincie Noord-Brabant. Gilze is met Zo104 een van de 9 kanshebbers. In een live uitzending bij Omroep Brabant maakt de vakjury 3 finalisten bekent. Van 20.45 tot 21.15 uur kan het publiek dan via SMS-stemmen de winnaar kiezen.
Elk dorp mag met 50 personen de finale bijwonen. Zo104 heeft ook plaats voor enkele fans!
Ben je 18 jaar of ouder en wil je mee?

Schrijf je dan hier in

Je mag ook een partner, vriend of vriendin meebrengen. Op 5 december hoor je of je een van de gelukkige bent.

Vanuit Gilze vertrekt er een DorpenDerby bus naar het evenement. Je ontvangt van ons de vertrektijd van de bus. Het programma begint om 17.30 uur met een buffet en eindigt om 23.30 uur. Locatie: Landgoed Culitsrode in Hooge Mierde. De bus haalt je op bij de Schakel en brengt je weer terug naar Gilze, eindstop The Banner Gilze voor de afterparty.