Finale Dorpen Derby kijk je op de Kerstmarkt

Kom op 12 december naar de gezellige kerstmarkt achter Irish Pub The Banner. Aanvang 17.00 uur. Met Kiak Lampionnenoptocht, 45 kraampjes, optreden kids, winterse hapjes en drankjes. Aansluitend kun je op TV schermen kijken naar de spannende finale van de Brabantse Dorpen Derby 2015 met Gilze als een van de 9 kanshebbers. Via SMS-stemmen kunnen de kijkers tussen 20.45 en 21.15 uur een winnaar kiezen. Om 24.00 uur arriveert bij The Banner de Derby-bus met alle vrijwilligers van Gilze/Zo104 voor een afterparty. Organisatie kerstmarkt: winkeliersvereniging Gilze.
kerstmarkt Gilze 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s