Ga mee en kom op TV op 12december, de trekking

Wie gaat er mee en komt op TV?
In de Dorpen Derby bus zijn buiten plaats voor de vrijwilligers ook 6 plaatsen voor fans uit Gilze. Ze mogen mee naar het grote feest van de Derby finale op zaterdag 12 december. Was er nog ruimte over in de bus? Jeroen: “Nee niet echt, we kunnen de bus gemakkelijk volstoppen met ‘eigen volk’ maar dat is niet de Derby gedachte. Delen en mensen betrekken is het motto. Daarom nemen we in totaal 6 fans mee. Daar krijgen we veel steun van en bovendien, ze hebben Gilze in de top 3 gestemd. Daar mag best iets voor terug gedaan worden.”  Wie zijn de gelukkige winnaars? Jeroen: “De trekking hebben we op video opgenomen. De Zo104 cameraploeg was Jan’s Platenkast aan het opnemen dus we moesten zelf improviseren. Filmen blijkt toch echt een vak te zijn 🙂 Jolanda van Baal, John Swinkels en Ellen Keathoven zijn de fans die mee mogen. En ze nemen allemaal nog een vriend – vriendin mee. We hebben voor alle 6 een rode Zo104 stropdas. We zien jullie allemaal grag op 12 december voor de TV of op de Kerstmarkt bij The Banner. Tot zo, tot in de finale :)”