Kijk vanavond naar de Derby finale en kies je winnaar

Als fan van Gilze en Zo104 kijk jij natuurlijk vanavond naar de spannende Derby finale. Want vanavond is voor Gilze een belangrijk moment. Gaat we geschiedenis schrijven tijdens de DorpenDerby finale? Stem om 20.00 uur af op Omroep Brabant voor de live uitzending. De vakjury van onze provincie Noord Brabant maakt dan de 3 finalisten bekend die direct doorgaan naar de eindronde. Dan is het aan jou en alle andere fans om te beslissen wie de winnaar is, via SMS-stemmen op jouw dorp. Wij geloven in: Delen is leuker. Deel je enthousiasme voor Gilze met familie en vrienden en stem!!!

P.S. Op de Kerstmark bij The Banner kun je de finale ook volgen en gezellig samen stemmen. Vanaf 24.00 uur is daar ook de afterparty en sluiten we het Derby jaar af met onze fans. Ook jij bent daar van harte welkom.

Tot zo, tot vanavond op TV 🙂

Gilze Zo104 DorpenDerby 2015

Laat Gilze vanavond winnen in de Dorpen Derby finale!