Hille van der Kaa in de Zo104 live Column

De gedrukte media mag niet ontbreken bij het Zo104 thema ‘media’ op zondagmiddag 20 december. We sluiten de show dan ook af met een zwaargewicht in de regionale krantenwereld. Hille Van der Kaa (36) is de eerste vrouwelijke hoofdredacteur bij BN DeStem. Sinds haar 18e is Hille journalistiek actief. Ze runt het lectoraat Media aan de Fontys Hogeschool en werkt als onderzoeker en docent Data Journalism  aan de Universiteit van Tilburg. Momenteel doet ze tevens promotieonderzoek naar de invloed van moderne technologie op het vertellen van verhalen. Komende zondagmiddag 20 december mag Hille afsluiten met haar spraakmakende column.

Hille van der Kaa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s