Het effect van media op Gilze

Wat is het effect van media op mensen, dat hebben onze Spraakmakers getest in Gilze. Met het krantenartikel “Zo104 gaat naar de Boodschap in Rijen” in het weekblad Gilze en Rijen begint het avontuur. Een deel van Gilze denkt dat dit paste in de aanloop naar de carnaval. Veel bouwers plaatsen dan verhalen in het weekblad om de mensen warm te krijgen voor hun idee. Maar een klein deel pakte dit nieuws serieus op en reageerde heftig. De mondjes van Zo104 bleven dicht. “Wij hebben dit artikel niet geschreven”, was het commentaar. Op zondagmiddag 20 december komt de aap uit de mouw als de film van de Spraakmakers van Zo104 wordt gestart. Bij de kapper blijf je op de hoogte van het laatste lokale nieuws. Maar onder de droogkap hoor je niet alles even goed. We hopen dat 1 bezoeker van de Schakel een bloemetje meebreng voor het personeel omdat hij de schuld van de vermeende verhuizing van Zo104 nogal stevig in hun schoenen schoof. Resultaat van deze test: media heeft veel effect op de lezer!

De Spraakmakers bij kapper DOT in Gilze

De Spraakmakers bij kapper DOT in Gilze