Toch nog een mooie prijs voor Zo104

De Zo104 show van 20 december startte natuurlijk met een terugblik op de Brabantse Dorpen Derby 2015 waar Gilze als nummer 4 eindigde in een spannende finale. Marjolein en Caroline bedankte de fans voor hun support tijdens en na de Derby. Want Gilze ontving massaal steun. Ariane Zwarts (wethouder cultuur) was aanwezig namens onze Gemeente Gilze-Rijen om Zo104 een cadeau aan te bieden omdat ze Gilze en ook de gemeente zo sterk hebben neergezet voor heel Brabant. Zo104 ontving uit handen van Ariane nieuwe zenders die tijdens de show intensief gebruikt worden. Niet alleen Zo104 kan hiervan gebruik maken maar ook andere verenigingen die samenwerken met Edreco in de Schakel. Zo104 dankt de Gemeente voor haar verrassend cadeau en support.

Wethouder Cultuur Ariane Zwarts, Gemeente Gilze-Rijen neemt het woord.

Wethouder Cultuur Ariane Zwarts, Gemeente Gilze-Rijen neemt het woord.