Show van 21 feb. in 5 uur uitverkocht

We leggen de laatste hand aan de Zo104 van zondagmiddag 21 februari 2016 als op zondagavond 17 januari om 24.00 uur de kaartverkoop start. Maandagochtend 5.45 uur zijn de laatste kaarten via het ticketsysteem van de Schakel de deur uit gevlogen.  Je mag gerust spreken van een spraakmakende kaartverkoop. Veel fans willen zo dolgraag een kaartje dat ze hiervoor opblijven tot middernacht om er als eerste bij te zijn. Door de grote drukte tussen 24.00 en 01.00 uur raakte het systeem soms even de kluts kwijt. Even wachten en nogmaals proberen helpt dan.
Wat kunnen we al verklappen over deze nieuwste show met mode als thema: Simone en band staat om 14.30 uur klaar voor jullie om haar een paar mooie liedjes van haar nieuwe theatertour te laten horen. Op 20 december 2015 heb je al een nummer kunnen horen en dat smaakte naar meer. Ook hebben we een echt lokaal talent die nu in de modewereld van Parijs werkt aan haar carrière. Hierover later meer.
Net zoals de vorige show starten we weer om 14.30 uur en zien jullie graag in de zaal met of zonder drankje om met ons te genieten van talentvolle gasten met een spraakmakend verhaal. Tot zo, tot 21 feb.

Zo104 show 21 feb. uitverkocht