Zo104 kijkt met jou naar mode

Met mode als thema start de Zo104 show zondagmiddag 21 februari om 14.30 uur in de Schakel van Gilze. Ook deze keer hebben we in het snel uitverkocht programma een spraakmakende line-up voor je. Na een half uur mooie muziek van Simone van den Eertwegh en band mag Floor Kolen als eerste plaats nemen op de rode Zo104 bank bij Marjolein en Caroline.
Floor Kolen studeerde aan het Theresia Lyceum Tilburg en koos daarna voor mode. Zo kon starten aan het Amsterdam Fashion Institute. Na een stage bij Bernhard Willhelm in Parijs lukte het Floor om op te vallen met haar examenwerk. Hoe haar carrière verder is verlopen hoor je zondagmiddag.
In de Gilze Quiz nemen twee Gilse kappers het tegen elkaar op. Sybilla de Jong (Sybil Hairservice)en Mariëlle de Jong (Dot kappers). Wie het best geknipt is voor een quiz weten we op het einde van de zondagmiddag.
Als hoofdgast presenteert Zo104 Janneke van Opstal.  Janneke is fotomodel en reist heel Europa af voor foto shoots. Tijdens een baantje in de horeca, ontmoet Janneke een collega die naast haar baantje in de kroeg ook modellenwerk doet als plus-model. Na een modellenwedstrijd kon Janneke ook starten als model. De afsluiting wordt gedaan door Dirk Terpstra met de column. Dirk is naast advocaat ook eigenaar van Modicash (juridische dienstverlener en incassospecialist voor de modebranche). Tot zo, tot zondagmiddag 21 feb. 14.30 uur in de Schakel 🙂

De gasten bij Zo104 21 feb 2016