Zijn de Spraakmakers van Zo104 in of uit de mode?

Met de Spraakmakers van Zo104 weet je het nooit. De redactie heeft echt alles uit de kast getrokken om te achterhalen waar de drie heren ons zondagmiddag 21 februari mee gaan verrassen. Antwoord op onze vragen werden afgedaan met veel holle woorden wat modetermen en vooral rookgordijnen. De camera ploeg houdt de mond stijf dicht. Toch hebben we wel een foto en wat schets studies gevonden. Waarvan? Dat is ons een raadsel. Nog even geduld en we weten het. Tot zo, tot zondagmiddag 14.30 uur 🙂

De Spraakmakers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s