Kom genieten van heerlijke gerechten in de ProefTuin

Iedereen is welkom in de Zo104 ProefTuin op 3 april vanaf 17.30 uur
Op zondagmiddag 3 april zijn er twee aparte programma’s in de Schakel. Vanaf 14.30 uur de Zo104-show en vanaf 17.00 uur de ProefTuin. Loop binnen in de ProefTuin en kom genieten van bijzondere gerechten bereid door professioneel kooktalent in verrassende combinaties.

Met een ProefTuin-Smulkaart stel je zelf je menu samen voor slechts € 14,50. Een menu bestaande uit verschillende proeftuintjes. De Smulkaart is goed voor 8 minigerechten. Zo bepaal je zelf je culinaire wandeling. Smulkaarten zijn vanaf zaterdag 19 maart te koop bij De Schakel en Novy Hapers Gilze. Iedereen is welkom in onze ProefTuin, dus ook als je géén kaartje hebt voor de Zo104-show ben je van harte welkom.

ProefTuin 3 april Gilze

Dit vind je in de ProefTuin:
Proeftuin is een idee van Zo104 én lokaal kook- en baktalent van: Bakkerij Waegemakers, Eetcafé The Banner, Gildeslager Pijnenburg, Erik de Graaf Catering, Jumbo Hapers Gilze, De Hooikar, Eetcafé D’n Brooy en Melk- en kaasboerderij de Schaepsdyck. Ze hebben samen verrassende gerechten samengesteld in diverse proeftuintjes.
In de ProefTuin kun je kiezen uit: de lekkerste Soepjes, verrassende Wrap Variaties, bijzondere Gilse Desserts, geurig Broodplankje met Smeersels, superverse Pasta Salades, de beste Pulled Pork Sandwiches, lekkere Fish Burgers en Risotto met Gamba’s.
Heb je nu al honger? Kom dan op 3 april naar de ProefTuin.

Smakelijke afsluiting Zo104 seizoen
Op 3 april is de laatste Zo104 show van dit seizoen. Het is ook de 10de show en dat is een feestje waard. Daarom bedachten we de Zo104 ProefTuin voor alle lekkerbekken van Gilze.

Tot zo, tot zondagmiddag 3 april:)