Peter van Rijn te gast bij Zo104

Peter van RijnLokaal talent Peter van Rijn (Gilze) is de eerste gast bij Marjolein en Caroline op de Zo104 bank op zondagmiddag 3 april. Met zijn bedrijf European Food Company timmert Peter aan de weg en ontwikkeld nieuwe producten die authentieke, duurzame, gezonde, verse en van hoge kwaliteit zijn. Vanwege het brede scala van productconcepten kunnen de klanten zich onderscheiden. Producten worden geleverd aan restaurants en retail. Een echte vernieuwer dus met en spraakmakend verhaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s