Live muziek van Convoy bij Zo104

Starten met 30 minuten live muziek is traditie bij Zo104.  In deze tiende talkshow op zondagmiddag 3 april is het om 14.30 uur de eer aan Convoy. Convoy is een jonge Tilburgse band die is beïnvloed door de atmosferische rock van Warpaint en de hypnotiserende sound van Beach House. Ze combineren meeslepende vocalen en overstuurde gitaren met minimalistische arrangementen waardoor er een eigen vorm van indie rock ontstaat. Het viertal speelde op verschillende podia door het land en op het Incubate Zero Festival. Ook werden ze gedraaid op 3FM door Herman Hofman. Meer op http://www.convoytheband.com/

Band Convoy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s