Edgard Koopman koninklijk onderscheiden

Vandaag is het een feestelijke dag voor Edgard, want hij heeft vandaag een Koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) mogen ontvangen uit handen van onze Burgemeester Jan Boelhouwer. We weten dat hij liever niet in de spotlights staat maar met deze Koninklijke onderscheiding opgespeld is er geen ontsnappen aan. Edgard zet zich, al meer dan 30 jaar, voor meer dan honderd procent in voor zijn dorp, denkt in oplossingen, is een echte teamplayer en heeft een tomeloze hoeveelheid energie. Een echte kanjer om mee samen te werken. Bij Zo104 is Edgard de man van de techniek die altijd weer knutselt aan nieuwe ideetjes.
De vrijwilligers van Zo104 feliciteren je dan ook van harte met je dik verdiende onderscheiding! Tot zo, tot snel 🙂

Edgar Koopman

Meer op: www.gilzerijen.nl