Clubkas van Rabobank De Zuidelijke Baronie 2016

Dinsdag 17 mei is het een drukte van belang in de Schakel van Gilze. Onze Rabobank praat de Rabo-leden bij over het afgelopen jaar, nieuwe ontwikkelingen binnen de Rabobank holding en de nieuwe richting die het in wil slaan. ‘Dichtbij’ en ‘betrokken’ krijgt een nog duidelijkere lading. Rabobank De Zuidelijke Baronie voegt direct de daad bij het woord want de grote opkomst is mede te danken aan de eerste editie van de ‘Rabobank Clubkas’ campagne. Rabobank is betrokken bij de leefbaarheid van de dorpen waarin ze actief is. Deze leefbaarheid is mede geborgd door de vele vrijwilligers die zich inzetten voor club en vereniging, van sport tot toneel. Daarom ondersteunt Rabobank deze ook via het nieuwe initiatief ‘Rabobank Clubkas’.
Vrijwilligers van Zo104 waren ook aanwezig en omdat ook vele een stem hebben uitgebracht op Zo104 konden wij ook een cheque in ontvangst nemen. Zo104 bedankt dan ook alle Zo104-fans en onze Rabobank De Zuidelijke Baronie.
Het was een mooie en informatieve avond. Een zaal vol betrokken vrijwilligers en een bank met die zelfde betrokkenheid. Tot zo, tot snel 🙂

Rabobank-clubkas2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s